Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Νίκη-ορόσημο! Παγκράτι-Οίαξ Ναυπλίου (24/4) στο telesport.gr

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, οι επτά νίκες θεωρούνται… ορόσημο για όποια ομάδα θέλει να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου και να συνεχίσει στον δεύτερο και (γιατί όχι;) πιο μακριά. Το Παγκράτι, που προηγείται στην βαθμολογία της Α2 με ρεκόρ 6-2 (έχοντας συμπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του) βρίσκεται μια… ανάσα απ’ αυτό το όριο, ήδη από την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Το παιχνίδι του Σαββάτου 24 Απριλίου εναντίον του Οίακα Ναυπλίου είναι σίγουρα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες…

Η ομάδα του Παγκρατίου αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας με «διπλό» στο κλειστό του Στρέφη επί του Τρίτωνα (73-66). Παραμένει, λοιπόν, σε θέση οδηγού στη βαθμολογία, έστω κι αν οι περισσότεροι από τους διώκτες του έχουν λιγότερους αγώνες. Ο Οίακας ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας από τη φιλόδοξη Ελευθερούπολη με 79-69 και βρίσκεται στο κάτω μισό της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-4. Αν οι Ναυπλιώτες θέλουν να προλάβουν την οκτάδα, οφείλουν να ψάξουν αγωνιστικές υπερβάσεις όπως αυτή στο κλειστό του Μετς.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το Σάββατο 24 Απριλίου (ώρα έναρξης 17:00) για να παρακολουθήσετε το κομβικό ματς!

Latest Posts