Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Βλέπει… Ιούνιο! Παγκράτι-Φίλιππος Β. (19/5) στο telesport.gr

Σε ένα τόσο σφιχτό πρόγραμμα, όπως είναι αυτό της φετινής Α2 μπάσκετ ανδρών, μία εβδομάδα ξεκούρασης είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο. Το Παγκράτι σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα είχε αγώνες με τις δύο ομάδες που αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα (Κόροιβο Αμαλιάδας και Αγρίνιο), οπότε είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ενώ οι άλλες ομάδες έδιναν συνεχείς αγώνες. Ήταν για καλό ή για κακό αυτή η διακοπή για το Παγκράτι; Θα το μάθουμε στον αγώνα του με τον Φίλιππο Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαϊου.

Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα με τις επτά νίκες που έχει πετύχει ως τώρα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην πρώτη οκτάδα, άρα και την… συνέχεια των αγώνων της και τον Ιούνιο. Το πόσες νίκες θα χρειαστούν για να μείνει στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ θα αποφασιστούν εκεί, αλλά κάθε ροζ φύλλο φέρνει την ιστορική ομάδα πιο κοντά στις φιλοδοξίες της. Ο Φίλιππος με ρεκόρ 2-9 ως τώρα έχει αποχαιρετήσει και τις μαθηματικές του ελπίδες για συνέχεια στην δεύτερη φάση, όμως το σύνολο της Βέροιας παρουσιάζεται αξιόμαχο σε κάθε ματς.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαϊου (ώρα έναρξης 17:00) για να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση!

Latest Posts