Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Περισσότερο από δύο βαθμούς! Παγκράτι-Ελευθερούπολη (8/5) στο telesport.gr

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου γύρου του ιδιαίτερου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες, ειδικά των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα και θέλουν να μείνουν εκεί ενόψει της δεύτερης φάσης. Μπορεί το Παγκράτι και η Ελευθερούπολη να έχουν σχεδόν σφραγίσει την παρουσία τους στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ωστόσο η μεταξύ τους αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαϊου θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν φιλοδοξία να συμμετάσχουν στα πλέι οφ ανόδου, το ροζ φύλλο μετράει περισσότερο από δύο βαθμούς. Κι αυτό, διότι εκτός από τη νίκη που παίρνει μία ομάδα, στερεί μία και από την αντίπαλο.

Το Παγκράτι έρχεται από την 3η του ήττα στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της Καρδίτσας με 85-64. Στην έδρα της, όμως, η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και θέλει να το πιστοποιήσει απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα της Ελευθερούπολης. Η οποία δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη του Πάσχα (έκανε ρεπό), όμως με το ρεκόρ 6-3 που έχει ήδη βρίσκεται μια ανάσα πριν τσεκάρει το εισιτήριό της στην οκτάδα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαϊου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τον κρίσιμο αγώνα!

Latest Posts