Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ντέρμπι κορυφής! Παγκράτι-Απόλλων Πάτρας (10/4) στο telesport.gr

Απ’ όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, το ματς του Σαββάτου 10 Απριλίου ανάμεσα στο Παγκράτι και τον Απόλλωνα Πάτρας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Οι κάμερες του telesport.gr θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς για να μεταδώσουν όλες τις λεπτομέρειες του συναρπαστικού αγώνα, ο οποίος έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον!

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της βαθμολογίας, οι δύο ομάδες προηγούνται στον πίνακα (ο οποίος, βέβαια, δεν είναι συμπληρωμένος, απομένουν αρκετά ματς που έχουν αναβληθεί) και η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ντέρμπι κορυφής! Οι ιδιαίτερες συνθήκες, στις οποίες συνεχίζεται το πρωτάθλημα, δίνουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το Παγκράτι δοκιμάστηκε στην Καβάλα την περασμένη Τρίτη και κατάφερε να νικήσει στο τέλος την αξιόμαχη τοπική ομάδα με 74-71. Διατήρησε, έτσι, το προβάδισμα στη βαθμολογία με ρεκόρ 5-1. Ο Απόλλωνας στη δική του επανεκκίνηση πάτησε… γκάζι και επικράτησε στο κλειστό της Περιβόλας της Ελευθερούπολης με 97-82, ενδεχομένως πιο εύκολα απ’ όσο περίμενε. Βρίσκεται, λοιπόν, στο 4-1 ρεκόρ μ’ ένα εξ αναβολής ματς να τον περιμένει.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (κανάλι Live 1) το απόγευμα του Σαββάτου 10 Απριλίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο του μεγάλου ντέρμπι!

Latest Posts