Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ντεμπούτο στο κύπελλο! Νίκη Αμαρουσίου-Πεύκη (30/9) στο telesport.gr

Δύο παλιές γνώριμες που… αναβαθμίστηκαν στο τέλος της περασμένης σεζόν «ζεσταίνουν» τις μπασκετικές τους μηχανές ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ μέσω του νοκ-άουτ αγώνα τους για το κύπελλο ΕΣΚΑ την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου! Η Νίκη Αμαρουσίου και η Πεύκη συμμετείχαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, αλλά αμφότερες προβιβάστηκαν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΣΚΑ και ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί νωρίτερα. Για αμφότερες τις ομάδες, που έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα, όσο και στις εθνικές κατηγορίες, η αναμέτρηση είναι το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγωνιστική περίοδο 2020-21. Το ματς θα είναι και το ντεμπούτο του Γιάννη Κτιστάκη στον πάγκο της Πεύκης, μετά την αποχώρηση του Μάριου Δεσποτάκη πριν λίγες ημέρες. Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ιλίου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 19:30) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το συναρπαστικό ματς!

Latest Posts