Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πάνω ή κάτω; Νέα Ιωνία – Κηφισιά (3/2) στο telesport.gr

Απόλυτα ρευστή η κατάσταση στη βαθμολογία της Α΄ ΕΣΚΑ μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου. Από τις επόμενες αγωνιστικές και τα αποτελέσματα μεταξύ ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους θα κριθεί αν στο τέλος της κανονικής περιόδου θα κοιτάζουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Με ένα απ’ αυτά τα αμφίρροπα ματς, της Νέας Ιωνίας με την Κηφισιά, θα ξεκινήσουν οι μεταδόσεις του telesport.gr για το Φεβρουάριο την προσεχή Δευτέρα 3/2.

Η Νέα Ιωνία έχει δείξει ότι μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση οποιαδήποτε ομάδα, όμως μια σειρά από τραυματισμούς παικτών-κλειδιά που βίωσε ως τώρα της έχουν στερήσει τη σταθερότητα. Με ρεκόρ 6-9 ως τώρα, έχει σταθεροποιηθεί στο κάτω μισό της βαθμολογίας, ωστόσο μ’ ένα θετικό σερί μπορεί να χτυπήσει την πόρτα των πλέι οφ ανόδου. Αν δεν εκμεταλλευθεί, όμως, την έδρα της μπορεί να κοιτάζει προς τα κάτω, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο ΓΣ Κηφισιάς βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα γι’ αρκετό καιρό, κι αφού έφτασε ως τώρα να διεκδικεί την παρουσία του στα πλέι οφ ανόδου δεν θα τα παρατήσει. Η ομάδα έχει θετικό ρεκόρ (8-7) και φιλοδοξεί να πάρει τις απαραίτητες νίκες και μακριά από το γήπεδό της, ώστε στο τέλος να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 22:00) για να μην χάσετε καμία λεπτομέρεια από το καθοριστικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook και το λογαριασμό μας στο Twitter για να μην χάνετε καμία μετάδοση που σας ενδιαφέρει!

Latest Posts