Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αίμα και άμμος! Ηλιούπολη-Νήαρ Ηστ (20/1) στο telesport.gr

Οι μεταδόσεις του telesport.gr για την Α’ ΕΣΚΑ της περιόδου 2019-20 ξεκίνησαν από το κλειστό γυμναστήριο της Καισαριανής και το ματς της Νήαρ Ηστ με την Ηλιούπολη (για το video του αγώνα πατήστε εδώ). Με τον ίδιο τρόπο ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος, μόνο που οι δύο ομάδες δεν έχουν ούτε τους ίδιους στόχους, ούτε τους ίδιους καθοδηγητές στους πάγκους τους.

Η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τη Νήαρ Ηστ παίρνει πια το χαρακτήρα μεγάλης μάχης της ουράς, έστω κι αν μένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, με ρεκόρ 3-10 στα πρώτα 13 ματς (και… συγκάτοικους, επίσης, τον ΟΚΑ Μεσογείων και τους Αγίους Αναργύρους). Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα της ΕΣΚΑ από τη Γ΄ Εθνική, τότε θα υποβιβαστούν μόνο τρεις ομάδες από την Α’ ΕΣΚΑ  και οι ελπίδες αναπτερώνονται.

Η Ηλιούπολη πορεύεται από τις αρχές του 2020 με τον Κώστα Γκανά στην τεχνική της ηγεσία, ο οποίος αντικατέστησε τον Παναγιώτη Σαββάτη. Στο πρώτο της ματς με το νέο προπονητή έκανε νίκη ελπίδας επί των Αγίων Αναργύρων με 75-69. Η Νήαρ Ηστ, εδώ και καιρό με τον Πέτρο Καραμπά στο τιμόνι αντί του Τόλη Καρνέση που ξεκίνησε, βίωσε μια οδυνηρή ήττα με 96-46 από την Πεύκη στο πρώτο ματς του 2020. Καλοσώρισε, όμως, τον ποιοτικό Θέμη Κουπίδη, ο οποίος επανήλθε μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, κι αυτό της δίνει ελπίδα για τη συνέχεια.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το βράδυ της Δευτέρας (ώρα έναρξης 20:30) για να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες τις λεπτομέρειες του πολύ κρίσιμου αγώνα!

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook και το λογαριασμό μας στο Twitter για να μην χάνετε καμία μετάδοση που σας ενδιαφέρει!

Latest Posts