Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το ματς των αντιθέσεων! Ηλιούπολη-Δάφνη (2/12) στο telesport.gr

Τοπική αναμέτρηση με εξέχουσα σημασία όχι μόνο για τον… μικρόκοσμο του ερασιτεχνικού μπάσκετ, αλλά σε ανώτερο επίπεδο, αποτελεί το ματς της 9ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΣΚΑ που θα μεταδοθεί ζωντανά από το telesport.gr. Η νεοφώτιστη στην κατηγορία (αλλά με τεράστια ιστορία) Δάφνη φιλοξενείται από την έμπειρη σ’ αυτό το επίπεδο γειτόνισσά της Ηλιούπολη το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, σε μια αναμέτρηση κρίσιμη βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Η Δάφνη έχει θετικό ρεκόρ (5-3) ως τώρα στους οκτώ πρώτους αγώνες και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι παρουσιάζει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 651 πόντους. Στο αντίθετο άκρο η ομάδα της Ηλιούπολης (2-6 ρεκόρ), έχει την μικρότερη παραγωγή ως τώρα με 488 πόντους. Αμφότερες προέρχονται από ήττες με πολύ μικρή διαφορά (η Δάφνη εντός από την Πεύκη με 81-79, η Ηλιούπολη εκτός από τη Νέα Ιωνία με 69-67).

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live1) τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 20:30) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το ματς!

Latest Posts