Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δύσκολο εμπόδιο! Μαρούσι – Έσπερος (15/3) στο telesport.gr

Ακόμα ένα βήμα προς την επάνοδό του στην Α2 κατηγορία φιλοδοξεί να κάνει το Μαρούσι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Έσπερο Καλλιθέας. Η ιστορική ομάδα του ΓΣ Αμαρουσίου συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μαζί με τον Πανερυθραϊκό και φιλοδοξεί να κατακτήσει ακόμα ένα ροζ φύλλο, το οποίο θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει την απόσταση ασφαλείας που έχει από τους διώκτες του.

Το εμπόδιο, βέβαια, που έχει να υπερβεί η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Έσπερος θεωρητικά είναι από τις ομάδες που καταδιώκουν τους γηπεδούχους, αν και η διαφορά των τεσσάρων νικών που υπάρχει μεταξύ τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν ως τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι Καλλιθεάτες δεν είναι καθόλου αδιάφοροι, αν και προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Πρωτέα Βούλας την περασμένη εβδομάδα (86-88). Μπορεί να μην προλαβαίνουν τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σίγουρα στην Α2 κατηγορία, ωστόσο είναι στο γκρουπ για την 3η θέση, η οποία θα τους εξασφαλίσει το μπαράζ ανόδου, στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που υπάρξουν ανακατατάξεις στις δύο κορυφαίες μπασκετικές κατηγορίες της χώρας.

Η πρόσθετη δυσκολία και για τις δύο ομάδες είναι η τέλεση του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση. Το «κρύο» γήπεδο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή 15 Μαρτίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από την κρίσιμη αναμέτρηση!

Latest Posts