Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αγία Παρασκευή-Πρωτέας Βούλας (9/2) στο telesport.gr

Αναμέτρηση με μεγάλη βαθμολογική σημασία απόψε το βράδυ (9/2) για την Α2 κατηγορία μπάσκετ γυναικών (1ος Όμιλος) ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Πρωτέα Βούλας. Το κανάλι μας μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του γηπεδούχου σωματείου (ΓΣΑΠ) θα βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου για την ζωντανή κάλυψη του ματς (έναρξη στις 19:30), που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδος.

Για την Αγία Παρασκευή του Γρηγόρη Τασιόπουλου το ματς είναι κάτι παραπάνω από κομβικό, αφού η ομάδα απέχει τρεις νίκες από την 2η θέση. Προέρχεται, βέβαια, από τρεις συνεχόμενες νίκες και αν καταφέρει να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο θα αποκτήσει βάσιμες ελπίδες να προλάβει.

Ο Πρωτέας Βούλας του Γιώργου Τσεμπέρη θα επιδιώξει να σπάσει ένα αρνητικό σερί που πάει να δημιουργηθεί, καθώς έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (από Ηλιούπολη και ΕΦΑΟ Ζωγράφου) που τον έριξαν από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα έχει άμεσο στόχο την επάνοδό της στην Α1 κατηγορία και η νίκη κρίνεται απαραίτητη!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Κυριακή στις 19:30 για να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες του κρίσιμου αγώνα!

Latest Posts