Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στροφή προς τα επάνω! Φωστήρας-Πανθηραϊκός (2/2) στο telesport.gr

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής 2 Φεβρυαρίου στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Πανθηραϊκό. Οι δύο ομάδες έχουν απόλυτο κίνητρο για το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους, αφού πλέον ο Φωστήρας έχει απομακρυνθεί πολύ από την υπόθεση άνοδο, αλλά η ομάδα της Σαντορίνης είναι ακόμα στο κυνήγι και θα προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορεί να παραμείνει.

Ο Φωστήρας επιστρέφει μπροστά στο κοινό του μετά από ένα πολύ επεισοδιακό ματς εναντίον της Καλλιθέας, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0 (ο αγώνας μεταδόθηκε επίσης από το telesport.gr, για το video πατήστε εδώ). Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο «φονέας» απομακρύνθηκε 13 βαθμούς από την δεύτερη θέση. Παρά το γεγονός ότι μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, οι άνθρωποι του Φωστήρα θεωρούν ότι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας από εδώ και στο εξής είναι να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση παραμονή, ώστε να αφοσιωθούν στο τριετές πλάνο ανάπτυξης που «τρέχει».

Ο Πανθηραϊκός έρχεται από νίκη στην έδρα του Ερμή Κορυδαλλού με 2-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση πέντε βαθμών από την 2η Καλλιθέα και εννέα από την πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου, επίσης από το νησί της Σαντορίνης. Από τα εκτός έδρας αποτελέσματά του θα φανεί αν θα μπορέσει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση των πλέι οφ, οπότε το τρίποντο στον Ταύρο θεωρείται υπέρ-απαραίτητο, τουλάχιστον για να διατηρηθεί αυτή η απόσταση. Το σημαντικό για τον Πανθηραϊκό είναι ότι έχει εντός έδρας τα δύο ματς με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι!

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook και το λογαριασμό μας στο Twitter για να μην χάνετε καμία μετάδοση που σας ενδιαφέρει!

Latest Posts