Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Νίκη αναγνώρισης! Φωστήρας-Κηφισιά (9/2) στο telesport.gr

Βλέποντας τον Φωστήρα να καθηλώνει τον Πανθηραϊκό στο παιχνίδι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου (για το video του αγώνα πατήστε εδώ) με σκορ 2-0 πολλοί φίλοι του «φονέα» αναρωτήθηκαν αν η ομάδα τους αδίκησε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ήταν τέτοια η απόδοση του Φωστήρα απέναντι στην 3η ομάδα της βαθμολογίας, που τους έδωσε το δικαίωμα να αναρωτιούνται. Το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής 9 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την Κηφισιά είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα προκαλέσει ερωτηματικά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος…

Ο Φωστήρας μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» εναντίον Εθνικού, Κερατσινίου, και Πανθηραϊκού. Σ’ αυτά τα τρία ματς έχει σημειώσει συνολικά 9 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα. Όντας 13 βαθμούς μακριά από τη δεύτερη θέση δεν μπορεί να ελπίζει σε ενδεχόμενο ανόδου, ωστόσο η ομάδα του Ταύρου επιδιώκει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς και να κρατηθεί σε απόσταση απόλυτης ασφάλειας από τις θέσεις υποβιβασμού.

Το παιχνίδι εναντίον της Κηφισιάς είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, δεδομένου ότι η ομάδα από τα βόρεια προάστια έχει μπει πολύ γερά στο 2020. Μετράει ρεκόρ 4-1-0 και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια! Αναμφισβήτητα είναι σε καλό φεγγάρι και παίζει το τελευταίο της χαρτί μήπως και εκμεταλλευθεί κάποιες γκέλες της Καλλιθέας, ώστε να την πλησιάσει στην 2η θέση.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο από το συναρπαστικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook και το λογαριασμό μας στο Twitter για να μην χάνετε καμία μετάδοση που σας ενδιαφέρει!

Latest Posts