Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μάχη… ανταπόδοσης! Φωστήρας- Μοσχάτο (23/2) στο telesport.gr

Ένα τοπικό ματς με έντασηέχει στο πρόγραμμά του το telesport.gr για το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου θα αναμετρηθούν ο Φωστήρας και το Μοσχάτο, δύο γειτονικές ομάδες που εκπροσωπούν πλέον τον ίδιο δήμο. Βρίσκονται αμφότερες στη μέση της βαθμολογίας του ομίλου, δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αλλά ούτε και έχουν χειροπιαστές ελπίδες διεκδίκησης έστω και της δεύτερης θέσης, όμως η αναμέτρησή τους αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕ Μοσχάτου είχε πετύχει μια σημαντική νίκη με 1-0, όμως το απόγευμα εκείνο σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες της διοίκησης του Φωστήρα ότι οπαδοί της ομάδας δέχτηκαν επίθεση από «αγνώστους» κουκουλοφόρους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση. Ο Φωστήρας κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τη διοίκηση του Μοσχάτου ως υπεύθυνη και «υποσχέθηκε» ανάλογη φιλοξενία και στον δεύτερο γύρο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο… Ο Φωστήρας, βέβαια, με ανακοίνωσή του από τις αρχές της εβδομάδας φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους και να κάνει λόγο για γιορτή.

Ο Φωστήρας έρχεται από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι αγώνων στο γήπεδό του (5-1-0), μάλιστα στους τελευταίους τέσσερις μετράει ισάριθμες νίκες χωρίς να έχει δεχτεί γκολ! Το Μοσχάτο έρχεται από την πιο ευρεία νίκη της σεζόν, αφού την περασμένη αγωνιστική κατατρόπωσε τον Ερμή Κορυδαλλού με το εντυπωσιακό 8-2!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 15:00) για να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες από το γεμάτο ένταση τοπικό ντέρμπι!

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook και το λογαριασμό μας στο Twitter για να μην χάνετε καμία μετάδοση που σας ενδιαφέρει!

Latest Posts