Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

To αποφασιστικό βήμα! Αήττητος – Αιολικός (15/3) στο telesport.gr

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση στο γήπεδο των Σπάτων την Κυριακή 15 Μαρτίου, ανάμεσα στον Αήττητο και τον Αιολικό. Οι αριθμοί αποκαλύπτουν ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, δεδομένου ότι η ομάδα της Λέσβου είναι η μοναδική από τις δύο που έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς. Το εμπόδιο, όμως, που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να φτάσει στο τρίποντο μόνο εύκολο δεν είναι.

Η ομάδα του Αήττητου, η οποία έχει χτυπηθεί σε όλη τη σεζόν με σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, έχει ανακάμψει από το σερί τριών συνεχόμενων ηττών εντός έδρας από τις αρχές του 2020. Έρχεται από αήττητο σερί τριών ματς και δείχνει ότι έχει τη διάθεση να παλέψει σε όλους τους αγώνες, με στόχο την τιμητική 3η θέση του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο φιλοξενούμενος Αιολικός βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, καθώς στη βαθμολογία του ομίλου κατατάσσεται στην 9η θέση, την πρώτη που οδηγεί στις τοπικές κατηγορίες. Το καλό για την ομάδα της Μυτιλήνης είναι ότι έχει ένα ματς λιγότερο από τις ομάδες που κυνηγάει (Νέα Αρτάκη και Κιθαιρώνα Καπαρελλίου), οπότε οι βαθμοί κρίνονται κάτι παραπάνω από απαραίτητοι στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαρτίου για να παρακολουθήσετε  ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες τις λεπτομέρειες της κρίσιμης αναμέτρησης.

Latest Posts