Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Όριο οκτάδας! Μαρούσι – Τρίτωνας (15/5) στο telesport.gr

Μια ματιά μόνο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας είναι αρκετή για να πείσει περί τη σπουδαιότητα του αγώνα Μαρούσι-Τρίτωνας, που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά. Μετά τη συμπλήρωση και της 12ης αγωνιστικής η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται μεν μέσα στην πρώτη οκτάδα, που της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν στην 2η φάση-2ο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ο Τρίτωνας βρίσκεται μόλις μία νίκη πιο πίσω και με «διπλό» θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της προηγούμενης Τετάρτης ο Τρίτωνας έκανε αποφασιστικό βήμα με τη νίκη του επί της ΑΕ Ψυχικού με 88-82. Το Μαρούσι επισκέφθηκε την Πάτρα και τον Απόλλωνα Πάτρας, ένα από τα φαβορί ακόμα και για απευθείας άνοδο, και γνώρισε την ήττα με σκορ 89-75. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι του… μαγικού «8», του αριθμού νικών που θεωρείται όριο για τη συμμετοχή στην πρώτη οκτάδα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 15 Μαϊου (ώρα έναρξης 17:00) για όλες τις λεπτομέρειες του κρίσιμου αγώνα!

Latest Posts