Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τελικός… έναρξης! Μαρούσι – Αμύντας (2/6) στο telesport.gr

Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι ολόκληρος ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας αποτελείται από… τελικούς! Ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές, μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιες ομάδες έχουν τις περισσότερες ελπίδες για να συμμετάσχουν στα πλέι-οφ (θέσεις 2-5) οι αγώνες θα είναι πολύ κρίσιμοι. Ο αγώνας που βρίσκει αντιμέτωπους το Μαρούσι και τον Αμύντα το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιουνίου ανοίγει την αυλαία στις μεταδόσεις του telesport.gr.

Το Μαρούσι έκλεισε τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 9-4 στους 13 αγώνες του και βρίσκεται στην 3η θέση με τετραπλή ισοβαθμία με Πανερυθραϊκό, Ελευθερούπολη και Αμύντα! Φαίνεται πόσο αναγκαίο είναι το ροζ φύλλο για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, που θέλει να εξασφαλίσει τουλάχιστον μια θέση στα πλέι οφ, αν είναι δυνατόν την 3η, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο.

Ο Αμύντας έκανε την απόλυτη υπέρβαση στον πρώτο γύρο, φτάνοντας επίσης τις 9 νίκες. Η προσπάθεια της ομάδας του Υμηττού θα συνεχιστεί και στον δεύτερο γύρο με στόχο ό,τι καλύτερο. Εδώ που έφτασε, άλλωστε, και με τέτοιες νίκες (οι έξι από τις εννέα έγιναν με διαφορά λιγότερη των πέντε πόντων) δεν έχει σκοπό να χαρίσει τίποτα σε κανέναν. Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Τετάρτη 2 Ιουνίου (ώρα έναρξης 19:00) για να παρακολουθήσετε κάθε στιγμή από το κρίσιμο ματς!

Latest Posts