Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Επανεκκίνηση! Μαρούσι-ΑΕ Ψυχικού (3/4) στο telesport.gr

Το πρωτάθλημα της Α2 βγαίνει από την κατάψυξη, στην οποία είχε περιέλθει τους τελευταίους πέντε μήνες, και το telesport.gr βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις για να καλύψει την αγωνιστική δράση, που τόσο μας έχει λείψει! Η επανέναρξη μας βρίσκει στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕ Ψυχικού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Απριλίου.

«Αγωνιστική» προαναγγελία είναι δύσκολο να γίνει. Οι Μαρουσιώτες πρόλαβαν να παίξουν τρία ματς στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος κι επικράτησαν σε όλα (είχαν και νίκη στο Αγρίνιο, αλλά ακυρώθηκε λόγω απόσυρσης του Αγρινίου, και το αναβληθέν ματς με τον Φίλιππο Βέροιας θα διεξαχθεί στις 21/4). Για την ΑΕ Ψυχικού «μετράνε» μόνο δύο αγώνες της (αφού είχε παίξει και με Κόροιβο και με Αγρίνιο που αποσύρθηκαν κι έχει επίσης αναβληθέν ματς με τον Φίλιππο Βέροιας), οπότε στη νέα βαθμολογία έχει μία νίκη και μία ήττα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα του Σαββάτου 3 Απριλίου (ώρα έναρξης 17:00) για να παρακολουθήσετε το πολύ ενδιαφέρον ματς.

Latest Posts