Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Έρχεται η όρεξη… Αμύντας-Οίαξ Ναυπλίου (22/5) στο telesport.gr

Την παροιμία «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η ομάδα του Αμύντα. Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα του Υμηττού βλέπει… παραπάνω και θα προσπαθήσει, αν μη τι άλλο, να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για συμμετοχή στην πρώτη πεντάδα των πλέι οφ. Με οκτώ νίκες στο… σακούλι του αυτή τη στιγμή ο Αμύντας θέλει να εκμεταλλευθεί την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, το Σάββατο 22 Μαϊου, ώστε να προσθέσει μία παραπάνω στο ματς με τον Οίακα Ναυπλίου.

Ο Αμύντας χρειάστηκε το πεντάλεπτο της παράτασης για να φτάσει στην τελευταία χρονικά νίκη του στην έδρα του Τρίτωνα την περασμένη Τετάρτη (78-68). Η ομάδα του Ναυπλίου, παρ’ όλο που από καιρό έχει χάσει και τις μαθηματικές της ελπίδες για πρόκριση στην πρώτη οκτάδα, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στο τελευταίο χρονικά ματς της ηττήθηκε από το Μαρούσι με 93-87 και προφανώς θέλει να κλείσει την φετινή της παρουσία στην Α2 με θετική εμφάνιση.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το Σάββατο 22 Μαϊου (ώρα έναρξης 18:00) για να παρακολουθήσετε το ενδιαφέρον ματς!

Latest Posts