Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

LIVE η έξοδος της Ρόδου στη Βοιωτία!

Ο Κιθαίρων Καπαρελλίου έχει ήδη βγάλει άριστο όνομα, ομάδα που παλεύει ποδοσφαιρικά και εντός των γραμμών του γηπέδου, κάνει αξιοπρεπέστατη προσπάθεια στην Γ’ εθνική ως εκπρόσωπος του Βοιωτικού ποδοσφαίρου, ενώ η αθλητική συμπεριφορά αθλητών και παραγόντων του τον έχει καταστήσει αγαπητό σύλλογο σε όλα τα γήπεδα που έχει παίξει!

Αυτή την αγωνιστική η Βοιωτοί υποδέχονται στο ουδέτερο της Θήβας την Ρόδο, εκ των φαβορί για άνοδο, αήττητη και προερχόμενη από την άνετη νίκη της 2-0 με τον Παναρκαδικό. Μόνος στόχος των “Ελαφιών” το τρίποντο σε μία έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα οι άλλοι διεκδικητές της κορυφής.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 16:00 της Κυριακής , παιχνίδι που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και δη οι Ροδίτες που δεν έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν στην ηπειρωτική χώρα για να ακολουθήσουν την ομάδα τους, μπορούν να το δουν ζωντανά σε παραγωγή του telesport.gr για λογαριασμό του GREENTV αγαπημένου καναλιού των φίλων των «ελαφιών»!

Συντονιστείτε με το LIVE 2 του telesport.gr ή το GOAL12.GR που μεταδίδει για το GREENTV τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ρόδου και μην χάσετε στιγμή από το σπουδαίο ματς!

Latest Posts