Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα με ντέρμπι! Αήττητος Σπάτων-Μαρκό στο telesport.gr

Με ένα τοπικό ντέρμπι από τα παλιά ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Αήττητου Σπάτων στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής, που συμμετείχε πέρυσι στην Β΄ Εθνική κατηγορία, καλείται να κάνει καλό… ποδαρικό απέναντι στη ΓΣ Μαρκό, τη γειτονική της ομάδα από την περιοχή του Μαρκόπουλο, το απόγευμα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου. Η αναμέτρηση ανοίγει την αυλαία του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και θα είναι και η πρεμιέρα της επίσημης συνεργασίας του telesport.gr με την ομάδα του Αήττητου, που θα διαρκέσει όλη την αγωνιστική περίοδο.

Την περσινή χρονιά τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες. Ο Αήττητος συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική (από την οποία, όμως, αποβλήθηκε τον Μάρτιο) και επέστρεψε στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής. Η Μαρκό, ένα ιστορικό σωματείο της περιοχής (με έτος ίδρυσης το 1927) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ και επανήλθε στα εθνικά πρωταθλήματα, στα οποία έχει μακρά πορεία.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 16:30) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Latest Posts