Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μάχη… πεντάδας! Μαρούσι-Καρδίτσα (22/5) στο telesport.gr

Ο πρώτος στόχος για το Μαρούσι και την Καρδίτσα επετεύχθη. Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής κατηγορίας πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Έτσι, λοιπόν, εκτός του ότι έχουν μπροστά τους τουλάχιστον άλλα επτά παιχνίδια για την τελική τους κατάταξη, βλέπουν μπροστά τους τον επόμενο στόχο, τη συμμετοχή στην πρώτη πεντάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο! Η αναμέτρησή τους το Σάββατο 22 Μαϊου, για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, είναι καθοριστική για τη συνέχεια.

Στην προηγούμενη αγωνιστική το Μαρούσι πέρασε από το Ναύπλιο νικώντας τον Οίακα  με 93-87 κι έτσι έφτασε τις 8 νίκες. Βάσει των ισοβαθμιών η ομάδα προωθήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αν και ισοβαθμεί με ίδιο αριθμό νικών με άλλες τέσσερις ομάδες! Η Καρδίτσα με τη νίκη επί του Τρίτωνα (76-73) και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έφτασε τις 7 νίκες και καθάρισε 100% την οκτάδα. Για να προωθηθεί παραπάνω, όμως, χρειάζεται υπερβάσεις, μία εκ των οποίων θα προσπαθήσει να κάνει στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 22 Μαϊου (ώρα έναρξης 17:00) για όλες τις λεπτομέρειες του καθοριστικού αγώνα!

Latest Posts