Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ Μαρούσι – Φίλιππος Βέροιας! Νέα ημερομηνία 11/11

Η διεξαγωγή του αγώνα Μαρούσι – Φίλιππος Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου θα ισοδυναμεί από μόνη της με μια νίκη του αθλητισμού κατά της πανδημίας του COVID-19. Οι γηπεδούχοι καλούνται να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην κατηγορία για τέταρτο συνεχόμενο ματς και οι φιλοξενούμενοι να… προσαρμοστούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς έχουν να παίξουν μπάσκετ από την πρεμιέρα.

Το Μαρούσι έχει ξεκινήσει με δύο εκτός έδρας νίκες εναντίον της Ελευθερούπολης (91-85) και του Αγρινίου (87-71) και μια εντός επί του Παγκρατίου (89-75, για το video του αγώνα πατήστε εδώ). Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, μετά την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Φίλιππος ξεκίνησε με νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας με 79-54 εντός, όμως τα δύο επόμενα παιχνίδια του αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας. Το τελευταίο ματς του με την ΑΕ Ψυχικού αναβλήθηκε λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος και η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το συναρπαστικό ματς!

Latest Posts