Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Όλα τα πλέι οφ της ΕΣΚΑ στο telesport.gr!

Οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επίσημοι αγώνες μπάσκετ που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο σε ολόκληρη την Αττική θα καλυφθούν ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το telesport.gr! Το κανάλι μας εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό αθλητικό θέαμα στην μετά-καραντίνα εποχή και θα προβάλλει, μετά από συνεννόηση και άδεια της ΕΣΚΑ, ΟΛΟΥΣ τους αγώνες πλέι οφ των αναπτυξιακών κατηγοριών (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ) για την ανάδειξη των πρωταθλητών ΑΘΗΝΑΣ!

Οι πρωταθλήτριες ομάδες, που θα αναδειχτούν από τους αγώνες πλέι οφ, θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΚΑ στις τελικές φάσεις των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ των αντίστοιχων ηλικιακών ομάδων, τα οποία θα διεξαχθούν λίγες εβδομάδες αργότερα. Οι αγώνες αυτοί είναι οι ΜΟΝΟΙ που «επιβίωσαν» και θα διεξαχθούν κανονικά, ύστερα από την απόφαση της ΕΟΚ (και αντιστοίχως της ΕΣΚΑ) για διακοπή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων.

Η αφρόκρεμα των ομάδων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες προκρίθηκε στην τελική φάση.

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΑΝΤΑΙΟΣ

ΠΑΙΔΩΝ: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΕΚ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

ΕΦΗΒΩΝ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΕΚ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Οι αγώνες των ΠΑΙΔΩΝ ξεκινούν την Πέμπτη 9 Ιουλίου και των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Τα πλέι οφ των ΝΕΑΝΙΔΩΝ θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 20 Ιουλίου και των ΕΦΗΒΩΝ την Τρίτη 21 Ιουλίου.

Οι συγκεκριμένες ομάδες τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου της Α΄ κατηγορίας. Στην πρώτη φάση θα παίξουν χιαστοί 1ος – 4ος και 2ος-3ος. Νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που πετυχαίνει τρεις νίκες έναντι του αντιπάλου του. Τα αποτελέσματα που είχαν στην κανονική περίοδο «μεταφέρονται» στην φάση των πλέι οφ.

Για τρεις εβδομάδες, λοιπόν, από τις 9 Ιουλίου ως το τέλος του μήνα, θα υπάρχει έντονη αγωνιστική δράση της υψηλότερης ποιότητας, διαθέσιμη για όλους τους φίλους του μπάσκετ, δεδομένου ότι λόγω των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές, παρά μόνο στα απολύτως απαραίτητα πρόσωπα για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Μείνετε συντονισμένοι στο telesport.gr για να παρακολουθήσετε όλη τη δράση!

Latest Posts