Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η φιέστα πρωταθλητή του Ασπρόπυργου στο telesport.gr!

Μετά τις επιτυχημένες προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς, ήλθε η ώρα για τους πανηγυρισμούς! Ή Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής την Παρασκευή 17 Μαϊου σε μια εκδήλωση έντονα φορτισμένη, που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το telesport.gr. Το κανάλι μας, που βρέθηκε τις δύο τελευταίες σεζόν δίπλα στην ομάδα του Ασπρόπυργου και μετέδωσε όλα τα εντός έδρας ματς του, δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορωνίδα των επιτυχιών…

 Η εκδήλωση θα έχει ιδιαίτερο χρώμα… Πόντου, δεδομένου ότι πλησιάζει η επέτειος συμπλήρωσης 100 χρόνων από τον ξεριζωμό και τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού (19 Μαϊου). Η διοίκηση του Ασπρόπυργου, ευαισθητοποιημένη λόγω και του έντονου προσφυγικού στοιχείου από το Πόντο στην περιοχή, αναδεικνύει σε πρώτο πλάνο την ιστορία…

 Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και στις 18:00 τα… προεόρτια, δηλαδή αγώνας της ομάδας Κ18 του Ασπρόπυργου με την αντίστοιχη ηλικιακά Μεικτή ομάδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ).

 Στις 19:30 θα ακολουθήσει το κύριο μέρος της γιορτής, ο φιλικός αγώνας του Ασπρόπυργου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένα από τα ιστορικότερα προσφυγικά σωματεία της Αττικής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα της Παρασκευής (ώρα έναρξης 17:30) για να μην χάσετε ούτε λεπτό από την εκδήλωση χαράς και μνήμης!

 

Latest Posts