Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αυλαία με ροζ φύλλο! Παπάγου – ΝΕΟΛ (22/12) στο telesport.gr

Το τελευταίο παιχνίδι του 2021 είναι κι ένα από τα πιο κρίσιμα για τον Παπάγου και τον ΝΕΟ Ληξουρίου, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Τετάρτης στην εμβόλιμη αγωνιστική της Β’ Εθνικής (1ος όμιλος). Οι δύο μονομάχοι χρειάζονται το ροζ φύλλο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις να το κατακτήσουν, για να κλείσουν με γλυκιά γεύση τη χρονιά.

Ο Παπάγου αντέδρασε μετά την εντός έδρας ήττα από τα Φανάρια και επικράτησε δύσκολα του ΚΑΟ Κορίνθου εκτός έδρας στην παράταση με 77-73. Ο ΝΕΟΛ με τη σειρά του ηττήθηκε εντός έδρας από τη ΦΕΑ με 70-87, αφού δεν κατάφερε να κλείσει τη διαφορά που διαμορφώθηκε ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Παπάγου βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά στην ουσία στην κορυφή (αφού τα Φανάρια δεν έχουν κάνει ακόμα το ρεπό τους) και ο ΝΕΟΛ έπεσε στην 5η θέση, προσπαθεί να έχει μια όσο το δυνατόν μικρότερη απόσταση από την κορυφή.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 13:00) για όλες τις φάσεις από το μεγάλο ματς!

Latest Posts