Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το δέκα της πεντάδας! Αμύντας-Παγκράτι (12/6) στο telesport.gr

Στου δρόμου τα μισά έχουμε φτάσει στον β’ γύρο του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-21 και οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν είναι έτοιμες να δώσουν το κάτι παραπάνω, προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Αμύντας και Παγκράτι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο κλειστό της ΠΥΡΚΑΛ το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου και ο νικητής θα συνεχίσει να ονειρεύεται την συνέχεια του ονείρου.

Ο Αμύντας υπέστη την Τετάρτη την 3η ήττα του σε ισάριθμους αγώνες του Β’ γύρου. Η ομάδα του Μάη Κωνσταντινίδη ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 78-58 και υποχώρησε στην 6η θέση, ισόβαθμη με το Παγκράτι και την Καρδίτσα. Η ομάδα του Παγκρατίου επέστρεψε στην έδρα της και στις νίκες την Τετάρτη, με το 87-75 επί της Καρδίτσας. Αμφότερες ψάχνουν το ροζ φύλλο αγώνα, την δέκατη νίκη τους σ’ αυτή την επίπονη διαδικασία.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 12 Ιουνίου (ώρα έναρξης 18:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το σημαντικό ματς!

Latest Posts