Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ψηλά, στον Υμηττό! Αμύντας-Ολυμπιακός (8/5) στο telesport.gr

Η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση το Σάββατο 8/5 είναι αναμφισβήτητα αυτή μεταξύ του Αμύντα και του Ολυμπιακού στο κλειστό της ΠΥΡΚΑΛ. Εκεί, ψηλά στον Υμηττό οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν το… μυστικό που θα τις οδηγήσει στο ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο έχουν απόλυτη ανάγκη για να πετύχουν τους στόχους τους.

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Αμύντας έκανε σπουδαίες και οριακές νίκες, ειδικά εκτός έδρας. Με τις τελευταίες χρονικά στη Βέροια απέναντι στον Φίλιππο και στο Χαϊδάρι επί της Δάφνης Δαφνίου πέρασε σε θετικό ρεκόρ (5-3) και μπήκε για τα καλά στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Αν διατηρηθεί εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού με ρεκόρ 8-1 βρίσκεται στην 1η θέσης της βαθμολογίας, αλλά έχει και έναν αγώνα λιγότερο από το πρωτοπόρο Παγκράτι. Απόλυτο φαβορί για την πρωτιά οι «ερυθρόλευκοι», έχουν μόνο νίκες μετά την επανέναρξη της λίγκας.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live1) το Σάββατο 8/5 (ώρα έναρξης 18:00) για να παρακολουθήσετε κάθε φάση από τον κρίσιμο αγώνα!

Latest Posts