Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στην κινούμενη άμμο! Αμύντας-Μαρούσι (17/4) στο telesport.gr

Οι ανατροπές στο πρωτάθλημα της Α2 βρίσκονται πια σε εβδομαδιαία διάταξη. Η μακροχρόνια αποχή των ομάδων, αλλά και οι ανακατατάξεις που προκύπτουν από τους εξ αναβολής αγώνες που πραγματοποιούνται και συμπληρώνεται το πρόγραμμα έχουν δώσει στη βαθμολογία την εικόνα… κινούμενης άμμου! Όλα αλλάζουν αγωνιστική με αγωνιστική κι ακόμα κανείς δεν μπορεί να διαλέξει με βεβαιότητα τους οκτώ μονομάχους που θα συνεχίσουν στον δεύτερο γύρο.

Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση του Αμύντα με το Μαρούσι το προσεχές Σάββατο 17 Απριλίου στο γήπεδο του Υμηττού αποκτά ακόμα πιο άγρια ομορφιά. Ο Αμύντας μπήκε πάλι στο κυνήγι της οκτάδας με δύο απανωτές νίκες που έκανε μέσα σε μία εβδομάδα, μάλιστα εκτός έδρας. Στο εξ αναβολής με την Καρδίτσα επικράτησε με 57-53 και στο Ψυχικό με 89-86. Με ρεκόρ 2-3 και δύο ματς ακόμα να παίξει σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες η ομάδα του Μάη Κωνσταντινίδη αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να προδιαγραφεί.

Η ομάδα του Αμαρουσίου βρίσκεται για την ώρα εκτός πρώτης οκτάδας, αλλά έχει δώσει μόνο 4 αγώνες. Στον μοναδικό της μετά την επανέναρξη είχε μια μάλλον απρόσμενη εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό (62-69) και την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε (σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αντιμετώπιζε τον Κόροιβο, που αποσύρθηκε). Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα παραμένει στο 3-1 ρεκόρ και τις ελπίδες της ακέραιες.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου (ώρα έναρξης 18:00) για να παρακολουθήσετε τον συναρπαστικό αγώνα!

Latest Posts