Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πρωτιά από τον Υμηττό! Αμύντας-Απόλλων Πάτρας (15/5) στο telesport.gr

H άγρια ομορφιά του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας έχει πια φανεί σε όλο της το μεγαλείο. Ο Απόλλων Πάτρας μπορεί να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο έχει το καλύτερο ρεκόρ από τις ομάδες που συνεχίζουν (8-1-0) και όσο συνεχίζει νικηφόρα έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση, που δίνει το απευθείας εισιτήριο στην Α1! Για να το καταφέρει αυτό, η ιστορική ομάδα της Πάτρας πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμύντα, το Σάββατο 15 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό.

Οι πατρινοί έχουν βιώσει μόλις μία ήττα ως τώρα (την τελευταία αγωνιστική πριν το παρατεταμένο lockdown, εντός από την Καρδίτσα) και φιλοδοξούν να πάνε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22/5 όντας πρωτοπόροι στη βαθμολογία. Η θέση τους στη πρώτη οκτάδα έχει εξασφαλιστεί.

Ο Αμύντας δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο εμπόδιο. Η επίσης ιστορική ομάδα του Υμηττού έρχεται από ένα σερί έξι νικών, ανάμεσά τους και αυτή της περασμένης εβδομάδας επί του Ολυμπιακού με 72-70 σ’ ένα πραγματικά συγκλονιστικό ματς. Ο Αμύντας βρίσκεται μια ανάσα από το να εξασφαλίσει την θέση του στην πρώτη οκτάδα και οι φιλοδοξίες του ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα…

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) το Σάββατο 15 Μαϊου (ώρα έναρξης 18:00) για να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο από τον συναρπαστικό αγώνα.

Latest Posts