Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Βαθμοί… επιβίωσης! Αίας Σαλαμίνας – Κερατσίνι (16/5) στο telesport.gr

Κατάθεση ψυχής το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαϊου από τον Αίαντα Σαλαμίνας και τον ΑΠΟ Κερατσίνι. Οι ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας (8ος Όμιλος) και χρειάζονται απεγνωσμένα τους βαθμούς για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

Ο γηπεδούχος Αίας προπορεύεται στη βαθμολογία του ομίλου και διεκδικεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος, ώστε να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου στην Football League. Η ομάδα της Σαλαμίνας προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Καραβά και η απόστασή της από τους διώκτες της έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

Το Κερατσίνι με συγκομιδή 8 βαθμών σε ισάριθμους αγώνες (2-2-4) μάχεται για την αποφυγή των τριών τελευταίων θέσεων του ομίλου, που οδηγούν στις τοπικές κατηγορίες. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα Βάρης, επίσης διεκδικητή της ανόδου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Κυριακή 16 Μαϊου (ώρα έναρξης 17:00) για όλες τις φάσεις από το σημαντικό ματς!

Latest Posts