Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ματαίωση μεταδόσεων μπάσκετ Σαββατοκύριακου!

Με έκπληξη λάβαμε χθες ημέρα Παρασκευή (1/11/2019) και ώρα 19:04 e-mail με ένδειξη “ΕΠΕΙΓΟΝ” από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), πως ξαφνικά ανακαλούνται όλες οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ που είχε παραχωρήσει για ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων μπάσκετ της Α2 Ανδρών και της Α1 Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Ως εκ τούτου ανακλήθηκαν ΚΑΙ οι άδειες για τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Αμύντας (Α2 Ανδρών) και Παναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας (Α1 Γυναικών), προγραμματισμένες να μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι μας το Σάββατο 2/11 και την Κυριακή 3/11 αντίστοιχα.

Από πλευράς μας, ως επαγγελματίες και συντελεστές ενός καναλιού στο οποίο μετά από 300 και πλέον αθλητικά event τα οποία έχουμε προβάλει  χωρίς τέτοια προβλήματα, ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απολογηθούμε για λάθη άλλων και ζητούμε συγνώμη από εσάς για την αναστάτωση που προέκυψε. 

Ως ένδειξη σεβασμού προς το κοινό και τους πελάτες μας, δε, θα καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια είναι δυνατόν να καταβληθεί ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο!

Latest Posts