Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το κύπελλο της Εύβοιας! Νέα Αρτάκη – Απόλλων Ερέτριας (27/3) στο telesport.gr

Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΑΟ Νέας Αρτάκης και ο Απόλλων Ερέτριας το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου στο γήπεδο της Χαλκίδας και το telesport.gr θα καλύψει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο την προσπάθειά τους να κοσμήσουν τις προθήκες του συλλόγου τους με την κούπα της ΕΠΣ Εύβοιας! Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα στενά του Ευρίπου στον τελικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, σ’ ένα ματς χωρίς προγνωστικά, όπως άλλωστε είναι όλοι οι τελικοί.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Νέας Αρτάκης προηγείται στη βαθμολογία της Α΄ τοπικής κατηγορίας και βρίσκεται πολύ κοντά στον τίτλο. Στο παρελθόν έχει σηκώσει τέσσερις φορές το κύπελλο Εύβοιας, με τελευταία τη σεζόν 2013-14. Ο Απόλλων Ερέτριας βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω, καθώς συμμετέχει στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ως πρωταθλητής (και υπερκυπελλούχος) της περασμένης σεζόν. Στο παρελθόν η ομάδα της Ερέτριας έχει σηκώσει το κύπελλο της ΕΠΣ σε δύο περιπτώσεις (1986-87 και 1990-91).

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 2) την Τετάρτη 27 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:30) για να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ τον μεγάλο τελικό και την απονομή της κούπας στο νικητή!

Latest Posts