Στην ιστοσελίδα του Telesport.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει από τις μεταδόσεις που προγραμματίζουμε. Πρόσβαση στις μεταδόσεις θα έχετε από το μενού «Κανάλια». Όπως παρατηρείτε στη διάθεσή σας θα βρίσκονται τρία διαφορετικά ζωντανά κανάλια, σε περίπτωση που υπάρχουν παράλληλες μεταδόσεις, για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Στο μενού «Πρόγραμμα» θα καταχωρούνται οι επόμενες προγραμματισμένες μεταδόσεις του Telesport.gr στα αθλήματα που θα προβάλλουμε. Η συγκεκριμένη σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων μεταδόσεων, οπότε καλείστε να την επισκέπτεστε συχνά, για να μην χάσετε ούτε μία μετάδοση που σας ενδιαφέρει.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το γεγονός για άλλους λόγους, μπορείτε να ανατρέξετε στο μενού «Αρχείο Αγώνων». Εκεί είναι συγκεντρωμένες όλες οι μεταδόσεις του Telesport.gr, έτσι ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Αν επιθυμείτε να έχετε την μετάδοση του αγώνα ή της διοργάνωσης και σε άλλη μορφή, το Telesport.gr μπορεί να σας προμηθεύσει με τον ψηφιακό δίσκο (CD), έτσι ώστε να απολαύσετε την εικόνα στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μέσα από το Telesport.gr μπορείτε να ενημερώνεστε και με συνεντεύξεις των σημαντικότερων προσώπων που θα πρωταγωνιστήσουν στις μεταδόσεις μας. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, από σπορ προβεβλημένα και λιγότερο προβεβλημένα, θα περάσουν από το «μικρόφωνο» του Telesport.gr και θα καταθέσουν τις απόψεις τους.

Αν είστε εκπρόσωπος σωματείου ή παρακολουθείτε ένα μη προβεβλημένο σπορ και θέλετε να το δείτε να αναπτύσσεται, καλέστε μας στο 210-2117273.