Καλώς ήλθατε στο Telesport.gr, το πρώτο διαδικτυακό αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι! Μέσα από τις υπηρεσίες μας θα μπορείτε να απολαμβάνετε ζωντανές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις σε μια σειρά από σπορ. Σκοπός του καναλιού είναι να εστιάσει σε κατηγορίες προβεβλημένων σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ.) οι οποίες δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη, παρά το αυξημένο τους ενδιαφέρον. Παράλληλα επιθυμεί να αγκαλιάσει και να αναδείξει μια σειρά άλλων σπορ, τα οποία παρά το πολυπληθές και σταθερό κοινό τους απουσιάζουν τελείως από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της «συμβατικής» τηλεόρασης και δεν έχουν την αναγνώριση και την προβολή που τους αξίζει.

Το Telesport.gr εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, που επιτρέπουν την ηχητική και οπτική αναπαραγωγή από κάθε σημείο της Ελλάδας. Κινούμαστε στο διαδίκτυο συνυπολογίζοντας και την ολοένα αυξανόμενη δημοφιλία του διαδικτύου έναντι των «συμβατικών» ΜΜΕ ιδιαίτερα στους νεαρούς πληθυσμούς.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν ευκρινέστερη εικόνα και αδιάλειπτη κάλυψη, γι’ αυτό ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά. Η ομάδα του Telesport.gr επιθυμεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι οποίες θα προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία θέασης τόσο στους συμμετέχοντες στις διοργανώσεις, όσο και στους θεατές-φιλάθλους που θα τις παρακολουθήσουν.

Το ταξίδι του Telesport.gr στον κόσμο της εικόνας ξεκίνησε…