«Το μπάσκετ δεν είναι σώμα, ύψος και μακριά χέρια. Είναι κυρίως τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου». Στα λόγια του θρυλικού Αμερικάνου προπονητή Μπόμπι Νάιτ έχει συμπυκνωθεί η φιλοσοφία του Κουκακίου, μιας από τις πιο χαρακτηριστικές «μπασκετικές» γειτονιές της Αθήνας. Το πάθος αυτό και η ψυχή θα μεταφερθεί στις οθόνες σας στο παιχνίδι της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου εναντίον της ΓΣ Ηλιούπολης, ενός από τους πιο ενεργούς αθλητικούς συλλόγους στα ανατολικά προάστια!

Η τρέλα μιας παρέας φίλων έφερε το Κουκάκι μέσα σε λίγα χρόνια από την αφάνεια της Δ’ ΕΣΚΑ στην κορυφή του τοπικού πρωταθλήματος, για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο. Η παρέα όχι μόνο έμεινε σταθερή, αλλά μεγάλωσε κιόλας και φιλοδοξεί να σταθεροποιηθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αττικής και όχι μόνο να εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Ο σύλλογος της Ηλιούπολης καλλιεργεί το μπάσκετ πάνω από 40 χρόνια κι έχει αγωνιστεί επί χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο την περασμένη εβδομάδα (60-54 τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού) και φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις νίκες της, ώστε να μείνει όσο κοντά γίνεται στην κορυφή και να συμμετέχει στα πλέι οφ ανόδου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι LIVE 1) την Δευτέρα 16/10 (ώρα έναρξης 21:45) για να παρακολουθήσετε ζωντανά όλη τη δράση!