Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ευκαιρία… εξ αναβολής! Μαρούσι-Φίλιππος Β. (21/4) στο telesport.gr

Με τις αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής της φετινής Α2 κάθε αγώνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ομάδες που’ χουν «εκκρεμότητες» από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος… Μια απ’ αυτές είναι το ματς της Τετάρτης 21/4, όπου το Μαρούσι θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Βέροιας. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την 4η αγωνιστική, όμως δεν είχε γίνει λόγω κρουσμάτων COVID-19 στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Η συγκυρία βρίσκει τις δύο ομάδες να χρειάζονται απεγνωσμένα το ροζ φύλλο. Το Μαρούσι έκανε δύο ήττες μετά την επανέναρξη της λίγκας (62-69 εντός από το Ψυχικό και 63-64 από τον Αμύντα εκτός το περασμένο Σάββατο) και με ρεκόρ 3-2 βρίσκεται πια εκτός πρώτης οκτάδας. Ο Φίλιππος έρχεται από την πρώτη του νίκη μετά την επανέναρξη, νίκησε στην Καβάλα με 70-64 το Σάββατο, κι έχει τρία ματς ακόμα να δώσει από την πρώτη φάση μήπως και προλάβει τους υπόλοιπους…

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Τετάρτη 21 Απριλίου (ώρα έναρξης 16:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες!

Latest Posts