Στους πρόποδες του Ταϋγέτου θα πέσει για τελευταία φορά η καρό σημαία στο Κύπελλο Supermoto 2017. Ο 5ος αγώνας Κυπέλλου Supermoto, η τελική μάχη για το τρόπαιο, θα γίνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σπάρτης (πίστα Sparta Racing Cirquit Motul στην Αγία Κυριακή) και οι κάμερες του telesport.gr θα βρίσκονται εκεί για να καταγράψουν ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάθε λεπτομέρεια από τις μάχες που κόβουν την ανάσα!

Το εντυπωσιακό Κύπελλο Supermoto Wolf, μια διοργάνωση με φανατικούς φίλους πια σε όλη την Ελλάδα λόγω του θεάματος που προσφέρει, επιστρέφει στη Σπάρτη μετά από σχεδόν 1,5 μήνα. Εκεί είχε διεξαχθεί και ο 3ος αγώνας κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, τον οποίο το telesport.gr είχε επίσης μεταδώσει (πατήστε εδώ για το βίντεο της μετάδοσης).

Αν είστε λάτρης των δύο τροχών, συντονιστείτε στο telesport.gr (κανάλι LIVE 1) την Κυριακή 29 Οκτωβρίου για να νιώσετε την ένταση και το πάθος στην προσπάθειά των αθλητών να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στις διάφορες κατηγορίες (Racing και Νέους). Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταφερθούν στις οθόνες σας οι προσπάθειες όλων των αναβατών και στα δύο σκέλη!