Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίποντο ανόδου! Μαρκό – Ελλάς Σύρου (25/5) στο telesport.gr

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Μαρκό και την Ελλάδα Σύρου. Οι δύο ομάδες που διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης 25 Μαϊου μπροστά στην κάμερα του telesport.gr επιδιώκουν πάση θυσία τη νίκη, που θα τις φέρει μια ανάσα πριν την οριστική εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Η Μαρκό έρχεται από άνετη επικράτηση επί της ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού με 5-0, ένα αποτέλεσμα που την έφερε στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, αλλά μ’ έναν αγώνα περισσότερο από τους διώκτες της (Άρη Πετρούπολης, Αετό Λουττών και Ιάλυσο). Με ένα τρίποντο ακόμα θα φτάσει τους 11 βαθμούς και μόνο με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων θα χάσει μια θέση στις 3 πρώτες του ομίλου. Η Ελλάδα Σύρου ηττήθηκε εντός από τον Άρη Πετρούπολης με 3-2 στην προηγούμενη αγωνιστική (Κυριακή 22/5) και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε το διπλό για να μείνει μέσα στη διεκδίκηση των 3 πρώτων θέσεων.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαϊου (ώρα έναρξης 15:00) για κάθε φάση από το πολύ κρίσιμο ματς!

Latest Posts