Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κούπα… τζενεράλε! Πανιώνιος – Κόροιβος (1/10) στο telesport.gr

Ο Οκτώβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων μπάσκετ στους αγώνες πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος και ο Κόροιβος μπορεί να μετέχουν σε διαφορετικές κατηγορίες (στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής οι «κυανέρυθροι», στην Α2 η ομάδα της Αμαλιάδας) και η πρόβα τζενεράλε της πρεμιέρας τους στο πρωτάθλημα θα είναι η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα διεξαχθεί στο «Ανδρέας Βαρίκας» το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου!

Ο Πανιώνιος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΟΦΗ στην πρώτη αγωνιστική της Α’ φάσης (επικράτησε με 106-62) και στο δεύτερο παιχνίδι του επικράτησε χωρίς αγώνα της ομάδας της Αχαγιάς 82, μετά την αδυναμία προσέλευσης που δήλωσε η αντίπαλη ομάδα. Για τον σύλλογο της Αμαλιάδας αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο θεσμό, δεδομένου ότι ως ομάδα ανώτερης κατηγορίας συμμετέχει από την Β’ φάση.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 1 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τον συναρπαστικό αγώνα!

Latest Posts