Η πρώτη και μοναδική ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 2017 είναι γεγονός!
Στη διάθεσή σας βρίσκεται ένα πλήρες αθλητικό ημερολόγιο, για να είστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με την ακριβή ημερομηνία που αγωνίζεται η αγαπημένη σας ομάδα.
Με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 2017 δεν θα χάσετε κανένα ματς που σας ενδιαφέρει, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμα και μήνες πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στις σελίδες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ θα βρείτε πλήρη προγράμματα αγώνων για:

  • Ελληνική Superleague (ποδόσφαιρο)
  • Α1 κατηγορία (μπάσκετ)
  • UEFA Champions League
  • Το πλήρες πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στο Europa League, καθώς και τις ημερομηνίες των επόμενων γύρων.
  • Τους αγώνες των ελληνικών ομάδων σε Euroleague και Champions League του μπάσκετ.
  • Τους πιο σημαντικοagenda-2017ύς αγώνες (ντέρμπι) από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Γαλλίας.

Όλα αυτά τα προγράμματα παρουσιάζονται αναλυτικά, ανά ημέρα, στην αρχή κάθε μήνα. Οι σελίδες της ατζέντας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να προγραμματίσετε τις δουλειές και τις συναντήσεις σας. Η ατζέντα έχει 416 σελίδες σε διαστάσεις 14Χ21 εκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την διευκόλυνση όλων των φιλάθλων η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ περιλαμβάνει ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και για όλο το τελευταίο τρίμηνο του έτους, στο οποίο οι διοργανώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Με την απόκτηση ΤΩΡΑ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΖΤΕΝΤΑΣ έχετε στη διάθεσή σας ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ένα πλήρες αθλητικό ημερολόγιο της σεζόν και μια πλήρη ατζέντα για όλο το 2017.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 2017 κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μαύρο).
Ειδικές τιμές γίνονται σε Αθλητικούς Συλλόγους και Πρακτορεία ΟΠΑΠ.
Τηλεφωνικές παραγγελίες : 210-2117273 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 2017.Το απαραίτητο «εργαλείο» κάθε φίλαθλου!